Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  12-02-2014
Bruidspaar: Coen & Alisa Rebel
trouwden op 26-09-2013 in Huizen
Beoordeling:   
Fotograaf: Bergh-Fotografie

Yvonne is een hele fijne aardigefotograaf, bij de kennismaking hadden wij gelijkeen goed gevoel. Ze heeft prachtige foto's gemaakt en ze heeft alles heel mooi samengevat in de trouwalbum..!!


Gepubliceerd op:  12-02-2014
Bruidspaar: Eve & Lex
trouwden op 20-09-2014 in Almere
Beoordeling:   
Fotograaf: Erwin Beckers Fotografie

Hoofdpijndossier no.3 (naast de locatie en eten) tijdens onze huwelijksvoorbereidingen was het vinden van een goede trouwfotograaf (vooral voor de bruid in spé ;-)) Al druk struinend op internet en bijna moedeloos kwamen we de website van Erwin Beckers tegen. Zijn website stond vol met mooie fotoreportages en hebben hem daardoor uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Hij kwam relaxed en vriendelijk over en zijn eigen unieke stijl, romantisch en mooie haarscherpe foto's en technieken (goede apparatuur) waren doorslaggevend om hem te boeken. Het tonen van een dia presentatie, een selectie van onze trouwreportage, tijdens onze feest, ondervond veel lof en complimenten van onze gasten. Gaf nèt dat ene extra op onze feest. Met Erwin is het goed samenwerken, denkt goed mee en is ook flexibel met je eigen wensen. Wat ook fijn is dat er een aantal revisierondes inzit voordat het album definitief gedrukt wordt. Een investering is het wel maar nog steeds kijken we met een big smile en tevredenheid naar onze trouwfoto's.


Gepubliceerd op:  12-02-2014
Bruidspaar: Sjantal & Colin Groos
trouwden op 06-09-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Bergh-Fotografie

Natuurlijk is je trouwdag de mooiste dag van je leven, en daar horen ook de aller-mooieste-foto`s bij!! Dit is bij ons zeker gelukt, wij hebben prachtige foto`s en een heel mooi album. Dit allen hebben wij te danken aan Yvonne


Gepubliceerd op:  08-02-2014
Bruidspaar: Eline & Zachary
trouwden op 21-09-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: BruidBeeld Film en Fotografie

Heel fijn contact in de periode voor de bruiloft gehad. Ze hebben ons echt geholpen en meegedacht. De dag zelf was zo mooi, en gelukkig kunnen wij daar nog iedere dag van genieten dankzij BruidBeeld!


Gepubliceerd op:  08-02-2014
Bruidspaar: Anna en Enzo
trouwden op 03-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: BruidBeeld Film en Fotografie

Wat een mooie foto's hebben we overgehouden aan onze droomdag! BruidBeeld hartstikke bedankt!


Gepubliceerd op:  08-02-2014
Bruidspaar: Jan Willem en Marlotte
trouwden op 07-07-2013 in Soest
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Leuk en professioneel. Karin en Leon weten op een relaxte en ontspannen manier een enorm leuke en mooie foto shoot te maken. Bij ons namen ze echt een groot deel van de spanning weg en hebben we echt kunnen genieten van de fotomomenten. Ook aanwezigen op de bruiloft waren erg enthousiast over de manier van werken van Karin en Leon. Ze denken goed mee op de dag zelF maar ook vooraf al. We laten ons prachtige album echt aan iedereen zien! Mooie bewerkingen en leuke foto's. Karin en Leon alsnog bedankt voorjullie leuke bijdrage aan deze prachtige dag. Groetjes Jan Willem en Marlotte


Gepubliceerd op:  08-02-2014
Bruidspaar: Henk & Linda
trouwden op 29-04-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Moderne Bruidsfotograaf

Als je gaat trouwen moet je ontzettend veel regelen. De jurk, de locatie, het trouwpak, de fotograaf, etc. etc. En dan is het ontzettend fijn om goede en vertrouwde mensen om je heen te hebben. Dat gevoel hadden wij meteen bij Tamara. Via via werden we getipt om haar als bruidsfotograaf te benaderen. Het kennismakingsgesprek voelde meteen al heel vertrouwd. En ook het maken van afspraken was geen enkel probleem. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Op de dag zelf was ze op een goede manier aanwezig. De fotoshoot was een geweldige ervaring. Ze stelde ons prima op ons gemak en wist zo de mooiste plaatjes te maken. Niet alleen de totaalplaatjes, maar ook de details zijn schitterend vastgelegd. Zo schitterend dat ze nu zelfs bij ons thuis aan de muur hangen! Kortom, zoek niet langer, gewoon Tamara bellen!


Gepubliceerd op:  04-02-2014
Bruidspaar: Thessa en Ward
trouwden op 23-08-2013 in Abcoude
Beoordeling:   
Fotograaf: Moderne Bruidsfotograaf

Een persoonlijke aanpak met oog voor detail en verrassende elementen. Tamara en haar team hebben gezorgd dat wij een prachtig aandenken aan onze zonovergoten trouwdag hebben. Aanwezig op de achtergrond, maar wel alle belangrijke momenten/ personen zijn vastgelegd. Tamara combineert professionaliteit met vriendelijkheid en aandacht. Wij zijn erg tevreden over het met zorg samengestelde album


Gepubliceerd op:  31-01-2014
Bruidspaar: Dirk & Lisette
trouwden op 13-04-2013 in Sittard-Geleen
Beoordeling:   
Fotograaf: Eric Smeets - Fotografie

Beste Eric, Op 13 april 2013 was het onze grote dag. Uiteraard wilden we dat deze dag professioneel vastgelegd zou worden. Maar hoe pak je dit aan? We komen allebei niet uit Limburg en hebben hier geen netwerk van referenties, dus zijn we aangewezen op google. Al vrij snel kwamen we op jouw website terecht. Het zag er heel professioneel en toegankelijk uit. Er staat veel informatie op en je krijgt met de blog en het portfolio al gelijk een indruk van jou en van je werk. Het sprak ons direct aan en wisten toen eigenlijk al dat we jou als fotograaf op onze bruiloft wilden hebben. Dit werd in het kennismakingsgesprek alleen maar bevestigd. We gaven aan dat we niet van “standaard foto's… houden. Het liefst wilden we iets in de sfeer van Anton Corbijn en/of met industriële gebouwen. Jij wist waar we het over hadden en zag meteen een mooie locatie voor je: het oude Philipsterrein. We kenden het terrein niet, maar hadden het volste vertrouwen in jou! En het kon niet beter:we hebbende foto's gekregen en ze hebben al onze verwachtingen overtroffen. Wat kan jij mooie, creatieve en unieke foto's maken! Tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf is alles super verlopen. Je zorgt voor een ontspannen sfeer en weet heel goed de juiste shots te maken. Je manier van werken spreekt ons, en onze gasten, enorm aan. Eric, nogmaals ontzettend bedankt!!! Groetjes, Dirk en Lisette


Gepubliceerd op:  31-01-2014
Bruidspaar: Bart en Floor
trouwden op 14-07-2012 in Rijswijk
Beoordeling:   
Fotograaf: Moderne Bruidsfotograaf

Ons huwelijk met megafeest was echt een ongelofelijk mooie en bijzondere dag, iets wat je je pas écht realiseert als je achteraf al die prachtige foto's ziet! De aanpak van Tamara was heel persoonlijk en professioneel, we zijn nu nog steeds waanzinnig blij met alle foto's en het stralende album. Daarom hebben we ondertussen ook alweer een shoot gedaan met ons zoontje bij haar in de showroom. Echt een aanrader!!


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden