Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  08-04-2013
Bruidspaar: Robert en Astrid
trouwden op 18-09-2011 in Oudewater
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Toen wij op zoek waren naar een fotograaf voor onze huwelijksdag zagen wij al snel door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel aanbieders en iedereen kan zich fotograaf noemen. Maar voor je bruiloft wil je zeker weten dat de foto's perfect zullen zijn zonder dat je daarvoor de hoofdprijs moet betalen. Zo'n dag is al kostbaar genoeg. De fotografie van Imagine sprak ons direct aan. Geen geposeerde plaatjes met gemaakte glimlach, maar spontane foto's die precies de emoties van de dag weergeven. Wij konden gewoon van onze bruiloft genieten en hoefden niet op de fotograaf te letten. Pieter was bij ons thuis langs geweest voor een voorgesprek en had goed begrepen wat wij van onze trouwfoto's verwachtten. Om een voorbeeld te noemen: wij hebben kleine kinderen, die wij heel graag op de foto's wilden, maar die geen minuut stil kunnen zitten. Nu hebben we prachtige en ontroerende foto's van lachende, kruipende, onderzoekende en in gedachten verzonken kindjes, precies zoals ze zijn! Sowieso waren al onze trouwfoto's geweldig. De dvd is al grijs gedraaid en brengt ons steeds weer terug naar die prachtige dag. Ook de communicatie, het nakomen van afspraken en de hele afhandeling waren perfect. Wij kunnen Imagine fotografie dan ook aan iedereen aanbevelen!


Gepubliceerd op:  08-04-2013
Bruidspaar: Rob en Tamara
trouwden op 17-06-2011 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Imagine Fotografie

Echt een topfotograaf! Wij hebben prachtige foto's! We hebben een slideshow laten maken en kijken daar nog regelmatig naar, echt supermooi!


Gepubliceerd op:  08-04-2013
Bruidspaar: Willem & Meta
trouwden op 01-06-2012 in Terschelling
Beoordeling:   
Fotograaf: Trouwen met Amy

Wow! Al bijna een jaar geleden trouwden wij ook met Amy. Wat een geweldige, enthousiaste maar ook rustige fotograaf! De foto's zijn puur en echt. Elke keer als wij ons album open slaan beleven wij de dag weer opnieuw. Doordat Amy foto's maakt op allerlei momenten is het resultaat niet zo geposeerd en ingestuurd. Dit sprak ons destijds ontzettend aan in haar stijl van fotograferen. Wel geeft zij aanwijzingen indien nodig, maar ook dit is erg prettig. Wij zijn nog steeds super blij met onze keuze! Ook erg leuk is dat een collega over 3 weekjes ook met Amy trouwt! Leuk om Amy weer te zien, want ze is ook een fantastisch gezellig mens.


Gepubliceerd op:  08-04-2013
Bruidspaar: Marion & Heleen
trouwden op 19-04-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotografie Marjolijn Lamme

Ik geef in een review niet snel een 10, maar de manier waarop Marjolijn onze trouwdag heeft vastgelegd is het zeker waard!! We twijfelden eerst nog of we wel geld wilden besteden aan een professionele fotograaf, we hebben ook vrienden die in hun vrije tijd graag fotograferen en we houden beiden niet van een camera 'op onze neus'. Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt. Een erg leuk kennismakings/ voorbereidend gesprek gehad en tijdens dé dag was Marjolijn op een zeer prettige manier aanwezig. De juiste timing op de belangrijke momenten, iedereen mooi gefotografeerd en het resultaat is super! Een mooi filmpje online en een prachtig boek, wat ons zeer dierbaar is! Ook bij volgende belangrijke gebeurtenissen in ons leven gaan we Marjolijn zeker weer zien!


Gepubliceerd op:  04-04-2013
Bruidspaar: Marleen en Floor
trouwden op 13-07-2007 in Terschelling
Beoordeling:   
Fotograaf: Trouwen met Amy

Het is nu al weer bijna 6 jaar geledendat onze mooie dag op de foto is gezetdoor Amy, maar zullen haar en de foto'snooit vergeten. Met zo veel liefde voor haar vak en mensen kennis !! Weet op de goede plek, het juiste moment en zonder op te vallen de mooiste foto's te maken. Amy ga zo door!!!


Gepubliceerd op:  04-04-2013
Bruidspaar: Sander & Kim
trouwden op 02-09-2011 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Trouwen met Amy

Wij zijn nu al ruim 1,5 jaar gelukkig getrouwd...met Amy... En kijken nog graag onze prachtige foto's terug. Vanaf het eerste moment dat Amy bij ons thuis kwam hadden we een klik. Zeer belangrijk vonden wij, omdat zij een van de belangrijkste momenten uit ons leven vast zou gaan leggen. Amy is erin geslaagd de mooiste momenten van deze dag op prachtige wijze vast te leggen. Ons geluk, met alle emoties die daarbij horen, spat van haar foto's af. Dat trouwen met Amy is ons zeer goed bevallen en zou ik dan ook zeker aan iedereen aanbevelen!


Gepubliceerd op:  04-04-2013
Bruidspaar: Floor & Bart
trouwden op 03-09-2011 in Gees
Beoordeling:   
Fotograaf: Trouwen met Amy

Amy is niet alleen mijn zeer gewaardeerde collegafotografe, ze heeft ook onze trouwdag vastgelegd. Dankzij haar talent en creativiteit hebben we prachtige foto's van deze geweldige dag. En naast een uitstekende fotograaf is ze ook nog eens een heel leuk persoon om op je bruiloft te hebben. Kortom: Trouw je met Amy dan maak je een goede keuze!


Gepubliceerd op:  02-04-2013
Bruidspaar: Reijnold en Elise
trouwden op 01-02-2013 in Amersfoort
Beoordeling:   
Fotograaf: HandS Trouwfotografie

Op 01-02-2013 was onze dag. De hele dag verliep vlekkeloos. Wij zagen wel een beetje op tegen de trouwreportage, maar dit was helemaal niet nodig. Marcel deed alles heel natuurlijk verlopen en wij konden niet stoppen met lachen. Ook de verdere dag heeft Marcel mooi vastgelegd en het was leuk om te zien hoe hij omging met onze jonge neefjes en nichtjes. Inmiddels hebben we het album ontvangen en we hebben deze trots aan familieleden laten zien. Een mooie herinnering aan een bijzondere dag! Bedankt!


Gepubliceerd op:  02-04-2013
Bruidspaar: Serdal, Cindy en Dilay SaÄŸlam
trouwden op 12-12-2012 in Zaandam
Beoordeling:   
Fotograaf: HandS Trouwfotografie

Wij zochten een fotograaf voor onze trouwdag op 12-12-2012. Via internet kwamen wij terecht bij de site van Marcel. Vooral de onwerkelijke foto's spraken ons erg aan. We hadden meteen gebeld en konden al snel terecht. Na een fijn eerste gesprek wisten we het meteen, dit wordt onze fotograaf! De dag zelf verliep heel soepel en de locatie en het weer maakte alles nog mooier. De klik met Marcel was er, ook met onze dochterDilay. Het eindresultaat, een schitterend album, is een mooi aandenken aan onze geslaagde dag.


Gepubliceerd op:  02-04-2013
Bruidspaar: Patrick en Helen
trouwden op 07-03-2013 in Haarlem
Beoordeling:   
Fotograaf: FloorFoto

Nadat onze eerstgekozen fotograaf niet bleek te kunnen, zijn we gaan googelen en kwamen we op de site van Floor uit. De site gaf al een goede indruk van haar werk en na het telefoongesprek waren wij al overtuigd dat wij een goede keuze hebben gemaakt. Uiteraard zit " the proof of the pudding in the tasting" en waren we reuze benieuwd naar de foto's van onze, overigens prachtige, trouwdag. Ons gevoel bleek helemaal juist. Floor beweegt zich bijzonder gemakkelijk door de dag heen, maakt met iedereen een praatje en schiet ongemerkt haar kaartje vol. En het resultaat mag er zijn, ga vooral eens op haar website kijken!! Wij zijn in ieder geval reuze tevreden en voor het geld hoef je het ook niet te laten!! Kortom, wat ons betreft een echte aanrader!!!! Patrick en Helen


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden