Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  08-02-2014
Bruidspaar: Anna en Enzo
trouwden op 03-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: BruidBeeld Film en Fotografie

Wat een mooie foto's hebben we overgehouden aan onze droomdag! BruidBeeld hartstikke bedankt!


Gepubliceerd op:  08-02-2014
Bruidspaar: Jan Willem en Marlotte
trouwden op 07-07-2013 in Soest
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Leuk en professioneel. Karin en Leon weten op een relaxte en ontspannen manier een enorm leuke en mooie foto shoot te maken. Bij ons namen ze echt een groot deel van de spanning weg en hebben we echt kunnen genieten van de fotomomenten. Ook aanwezigen op de bruiloft waren erg enthousiast over de manier van werken van Karin en Leon. Ze denken goed mee op de dag zelF maar ook vooraf al. We laten ons prachtige album echt aan iedereen zien! Mooie bewerkingen en leuke foto's. Karin en Leon alsnog bedankt voorjullie leuke bijdrage aan deze prachtige dag. Groetjes Jan Willem en Marlotte


Gepubliceerd op:  08-02-2014
Bruidspaar: Henk & Linda
trouwden op 29-04-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Moderne Bruidsfotograaf

Als je gaat trouwen moet je ontzettend veel regelen. De jurk, de locatie, het trouwpak, de fotograaf, etc. etc. En dan is het ontzettend fijn om goede en vertrouwde mensen om je heen te hebben. Dat gevoel hadden wij meteen bij Tamara. Via via werden we getipt om haar als bruidsfotograaf te benaderen. Het kennismakingsgesprek voelde meteen al heel vertrouwd. En ook het maken van afspraken was geen enkel probleem. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Op de dag zelf was ze op een goede manier aanwezig. De fotoshoot was een geweldige ervaring. Ze stelde ons prima op ons gemak en wist zo de mooiste plaatjes te maken. Niet alleen de totaalplaatjes, maar ook de details zijn schitterend vastgelegd. Zo schitterend dat ze nu zelfs bij ons thuis aan de muur hangen! Kortom, zoek niet langer, gewoon Tamara bellen!


Gepubliceerd op:  04-02-2014
Bruidspaar: Thessa en Ward
trouwden op 23-08-2013 in Abcoude
Beoordeling:   
Fotograaf: Moderne Bruidsfotograaf

Een persoonlijke aanpak met oog voor detail en verrassende elementen. Tamara en haar team hebben gezorgd dat wij een prachtig aandenken aan onze zonovergoten trouwdag hebben. Aanwezig op de achtergrond, maar wel alle belangrijke momenten/ personen zijn vastgelegd. Tamara combineert professionaliteit met vriendelijkheid en aandacht. Wij zijn erg tevreden over het met zorg samengestelde album


Gepubliceerd op:  31-01-2014
Bruidspaar: Dirk & Lisette
trouwden op 13-04-2013 in Sittard-Geleen
Beoordeling:   
Fotograaf: Eric Smeets - Fotografie

Beste Eric, Op 13 april 2013 was het onze grote dag. Uiteraard wilden we dat deze dag professioneel vastgelegd zou worden. Maar hoe pak je dit aan? We komen allebei niet uit Limburg en hebben hier geen netwerk van referenties, dus zijn we aangewezen op google. Al vrij snel kwamen we op jouw website terecht. Het zag er heel professioneel en toegankelijk uit. Er staat veel informatie op en je krijgt met de blog en het portfolio al gelijk een indruk van jou en van je werk. Het sprak ons direct aan en wisten toen eigenlijk al dat we jou als fotograaf op onze bruiloft wilden hebben. Dit werd in het kennismakingsgesprek alleen maar bevestigd. We gaven aan dat we niet van “standaard foto's… houden. Het liefst wilden we iets in de sfeer van Anton Corbijn en/of met industriële gebouwen. Jij wist waar we het over hadden en zag meteen een mooie locatie voor je: het oude Philipsterrein. We kenden het terrein niet, maar hadden het volste vertrouwen in jou! En het kon niet beter:we hebbende foto's gekregen en ze hebben al onze verwachtingen overtroffen. Wat kan jij mooie, creatieve en unieke foto's maken! Tijdens de voorbereidingen en op de dag zelf is alles super verlopen. Je zorgt voor een ontspannen sfeer en weet heel goed de juiste shots te maken. Je manier van werken spreekt ons, en onze gasten, enorm aan. Eric, nogmaals ontzettend bedankt!!! Groetjes, Dirk en Lisette


Gepubliceerd op:  31-01-2014
Bruidspaar: Bart en Floor
trouwden op 14-07-2012 in Rijswijk
Beoordeling:   
Fotograaf: Moderne Bruidsfotograaf

Ons huwelijk met megafeest was echt een ongelofelijk mooie en bijzondere dag, iets wat je je pas écht realiseert als je achteraf al die prachtige foto's ziet! De aanpak van Tamara was heel persoonlijk en professioneel, we zijn nu nog steeds waanzinnig blij met alle foto's en het stralende album. Daarom hebben we ondertussen ook alweer een shoot gedaan met ons zoontje bij haar in de showroom. Echt een aanrader!!


Gepubliceerd op:  29-01-2014
Bruidspaar: Jaap Jan en Pauline
trouwden op 13-07-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Eric Smeets - Fotografie

Zojuist hebben wij ons trouwalbum mogen ontvangen. Nu het feest en de honeymoon over zijn, was dit weer een prachtig moment om even te mogen terugblikken en te genieten van alles wat we tijdens deze geweldige dag hebben meegemaakt. Het plannen van onze bruiloft, die plaatsvond op 13 juli 2013 op Chateau Presseux, liep eigenlijk van een leien dakje: we houden beiden van organiseren, dus de dag, onderdeel van een compleet feestweekend, nam al snel vaste vormen aan. Alleen die fotograaf he.. dat was nog even lastig. Zelf komen we niet uit de buurt, dus hebben we hier en daar wat rond gevraagd en enkele offertes opgevraagd. Toch was het dit allemaal net niet. Of helemaal niet. Ik kan me nog herinneren dat ik met mijn moeder op een trouwbeurs rondliep, waarbij er een tikje gezet, ietwat sjofel mannetje in een polyester pak op ons af kwam: “Mevrouwtje, ik kan tijdens uw trouwerij de fotootjes wel verzorgen hoor! Ik loop een beetje rond zonder op te vallen, dat gaan we helemaal dik voor elkaar maken!… Onnodig om te zeggen dat we niet voor dit heerschap gekozen hebben. Uiteindelijk bood …˜good old' Google uitkomst: we kwamen uit bij de website van Eric, die overzichtelijk in elkaar zit en een uitgebreid portfolio heeft. En het mooiste: we zagen een reportage van een echtpaar dat op dezelfde locatie is getrouwd. Een fotograaf met kennis van de locatie, dat leek ons een goed idee. Na het eerste gesprek met Eric hadden we er direct een goed gevoel over. Deze man weet waar hij het over heeft, begrijpt de wensen en heeft een uitgebreid aanbod aan opties voor trouwalbums en andere manieren om De Dag te vereeuwigen. Op 13 juli arriveerde hij met zijn assistent om ons album invulling te geven. Dat is tijdens de gehele dag gebeurd, en in het bijzonder tijdens de 1,5 uur durende fotoreportage. Deze verliep in een goed tempo (zonder te haastig te zijn), zodat er veel verschillende soorten foto's zijn gemaakt. Van tevoren hadden wij een aantal wensen


Gepubliceerd op:  29-01-2014
Bruidspaar: Rico en Ilse Humme
trouwden op 03-05-2013 in Gouda
Beoordeling:   
Fotograaf: Tweemetervijf fotografie

Onze trouwdag is door Damien onvergetelijk achter gelaten. Hij was de eerste fotograaf waar we een gesprek mee hadden en is ook meteen de laatste geweest. De klik was er meteen. Op de dag zelf hadden we het geluk dat we heel mooi weer hadden, wat de foto's natuurlijk extra mooi maakte. Door geen flitser te gebruiken zijn de foto natuurlijk en mooi geworden. Hij heeft echt een goed oog voor detail waardoor er heel veel mooi momenten zijn vastgelegd. Tot op de dag van vandaag kijk ik nog steeds de foto's van de bruiloft terug met een warm gevoel. Dit is het gevoel wat ik dan ook graag aanbeveel bij andere bruidsparen.


Gepubliceerd op:  29-01-2014
Bruidspaar: Bart en Renske
trouwden op 06-07-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Eric Smeets - Fotografie

Hallo Eric, We hebben jou leren kennen toen je bij vrienden de foto's op hun bruiloft hebt verzorgd. Toen waren we al onder de indruk en wisten meteen dat als onze dag daar was, dan wilden we dat jij deze zou vastleggen! 6 juli was het dan zover! En wat gaat zo'n dag toch snel om. Maar gelukkig hebben we deze mooie herinneringen! Iedere dag kijken wij wel even naar de foto's! Wat hebben ze de dag goed weergegeven: vrolijk, zonnig, vol humor, romantisch, onbevangen, ongedwongen! Precies zoals wij wilden en precies zoals we van jou gevraagd hebben. We wilden niet al teveel poseren, op de trampoline, met het paard van Renske, in de schuur, lachen, etc. En het staat er allemaal op! En wat hebben we al veel leuke reacties gekregen op de foto's! Zelfs Bart, met zijn vervelende oog/huid staat er goed op! Je ziet er vrijwel niks van!! Super! Voor ieder die een eigentijdse fotoreportage wil zonder te veel ' traditionele foto's', maar vooral foto's met een moderne twist, raden we aan om naar Eric Smeets Fotografie te gaan! Groetjes, Renske en Bart


Gepubliceerd op:  27-01-2014
Bruidspaar: Ad en Ans van de Graaf
trouwden op 09-08-2013 in Pijnacker
Beoordeling:   
Fotograaf: Moderne Bruidsfotograaf

Moderne Bruidsfotograaf Tamara is spontaan en prettig in de omgang. Laat keuzes aan het bruidspaar over en geeft advies voor de mooiste plaatjes op het juiste moment. Tamara is aanwezig maar je ziet ze niet. Heeft oog voor details met als resultaat een mooie foto serie. Moderne Bruidsfotograaf Tamara maakt heldere en goede afspraken met het bruidspaar en levert op tijd. Met plezier bekijken wij ons digitale album op een groot scherm terug. Moderne Bruidsfotograaf Tamara is een aanrader.


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden