Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  27-01-2014
Bruidspaar: Ad en Ans van de Graaf
trouwden op 09-08-2013 in Pijnacker
Beoordeling:   
Fotograaf: Moderne Bruidsfotograaf

Moderne Bruidsfotograaf Tamara is spontaan en prettig in de omgang. Laat keuzes aan het bruidspaar over en geeft advies voor de mooiste plaatjes op het juiste moment. Tamara is aanwezig maar je ziet ze niet. Heeft oog voor details met als resultaat een mooie foto serie. Moderne Bruidsfotograaf Tamara maakt heldere en goede afspraken met het bruidspaar en levert op tijd. Met plezier bekijken wij ons digitale album op een groot scherm terug. Moderne Bruidsfotograaf Tamara is een aanrader.


Gepubliceerd op:  27-01-2014
Bruidspaar: Jelle en Pauline
trouwden op 12-07-2013 in Pijnacker
Beoordeling:   
Fotograaf: Moderne Bruidsfotograaf

Afgelopen jaar zijn wij getrouwd en deze dag was de moderne bruidsfotograaf er de gehele dag bij. We hebben een prachtige reportage gemaakt bij de rottermeren. De fotograaf had zelf verschillende gadgets bij zich om de foto's nog leuker te maken. Bv een kleed en champagne, maar ook scrabble letters ( Forever) die wij op onze handen konden leggen. er is enorm goed gelet op de details en wensen van ons werden allemaal mogelijk gemaakt. na deze dag kregen we al snel een voorproefje te zien van onze foto's! Super leuk en heel makkelijk te delen met vrienden. Het album oud geweldig ! Een super mooi naslagwerk van onze mooie dag! De foto's en het album zijn van hoogstaande kwaliteit. En ook de dvd's met alle foto's van dr dag zijn een meerwaarde . Het contact met de moderne bruidsfotograaf verliep snel , gemakkelijk en soepel. zowel per telefoon als mail werden snel beantwoord . Afspraken werden op papier aangeleverenen wijzigen tussendoor werden goed verwerkt. Wij hebben een uitstekende ervaring!


Gepubliceerd op:  27-01-2014
Bruidspaar: Martijn&Jorien
trouwden op 25-10-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: KnowMefotografie

Naomi is mijn collega en ik heb getwijfeld of ik haar als fotograaf wilde. Niet om haar kwaliteiten als fotograaf, daar was ik al van overtuigd, maar omdat ik me afvroeg hoe het zou zijn om een bekende als trouwfotograaf te hebben. Naomi stelde voor om een loveshoot te doen, zodat ik zelf kon ervaren hoe het was om haar als fotograaf om ons heen te hebben. De shoot verliep zo gezellig en relax dat ik gelijk wist dat ik het zag zitten om haaronze bruiloft te laten fotograferen!Omdat ze mijn collega is, was het leuk om in de maanden voor de bruiloft niet alleen over foto's te praten ;), maar ook over alle andere voorbereidingen en bijbehorende drukte en soms ook stress. We zijn heel erg tevreden over onze keuze voor Naomi. Haar natuurlijke, spontane, bescheiden en toch ookdoortastende houding, maakt haar een heel prettige fotografe. Terugkijkend op de bruiloft bedacht ik dat ik niet een 'actieve'herinnering had aanhet fotograferen bij de speciale momenten, zoals het ja-woord in stadhuis, het binnen komen in de kerk enzovoort, terwijl ze wel prachtige plaatjes had gemaakt! Dat is echt een kwaliteit van haar die we hebben gewaardeerd; ze stelt zichzelf niet op de voorgrond en daardoor konden we helemaal onszelf zijn en dat levert de mooiste foto's op. De foto's zijn prachtig geworden, we genieten er heel erg van. We zijn blij met onze keuze voor Naomi als trouwfotograaf, een aanrader!


Gepubliceerd op:  27-01-2014
Bruidspaar: Frank & Inge
trouwden op 22-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Anne Gray Fotografie

Anne-Jiese heeft onze bruiloft prachtig vast weten te leggen. De ontspannen sfeer van onze dag is terug te zien op de foto's en in het album. Ze is creatief, heeft leuke suggesties voor spontane en originele foto's! Ze is ook super snel, door haar oog voor detail heeft ze de leukste spontane momenten gewoon te pakken! Een echte aanrader! Ook het album is prachtig qua kwaliteit.


Gepubliceerd op:  27-01-2014
Bruidspaar: gerrit en henriette
trouwden op 23-12-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Karin en leon zijn fijne mensen. We hadden gelijk een klik. Op de dag zelf was het een zeer fijne wissel werking tussen ons en hun maar ook met de andere gasten. Het resultaat zijn we zeer blij mee. Zeer mooie herinneringen aan een onvergetelijke dag.


Gepubliceerd op:  27-01-2014
Bruidspaar: Fons en Franci
trouwden op 21-09-2013 in Asten
Beoordeling:   
Fotograaf: Fotogalerie Mieke

Je bent natuurlijk niet gewend om de hele tijd gefotografeerd te worden. Mieke is in staat om je het gevoel te gevendat wij de meest bijzondere mensen ter wereld zijn. We hebben ook erg gelachen als Mieke zich in de meest rare bochten moet wringen om de perfecte shoot te maken. Ze weet decruciale momenten perfect vast te leggen. Inderdaad, de lach, de traan en de liefde. En 's avonds op hetfeest een klein boekje voor ons en onzeouders al klaar, geweldig!Mieke maakt ook foto's van kleine details die heel speciaal zijn in je fotoboek. En dat fotoboek.... wat eenkunstwerk! Iedereen roept ervan, dat ze nog nooit zoiets bijzonders gezien hebben, hoe geweldig zo'n boek is, dat ze niet wisten dat dit bestond. Ronduit prachtig. Natuurlijk kijken we elke keer mee, en beleven de dag steeds weer opnieuw. Wij wilden de dingen net wat anders dan anders en dat voelt Mieke perfect aan, weet dat vast te leggen en ook te verwerken in het boek, waar overigens ook Susanne haar creativiteit op los heeft gelaten. Mieke beschrijven in 4 woorden: Lief, speciaal, creatief, professional


Gepubliceerd op:  27-01-2014
Bruidspaar: ROBBERT & SHARON ZECHIEL
trouwden op 02-08-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Barlise Photography

EEN PAAR WOORDEN , GWEOON FANTASTISCH HOE HIJ FOTO'S MAAKT ZONDER DAT JE DOOR HEBT DAT HIJ OM JE HEEN IS. FOTOALBUM ALS WE HET INKIJKEN ERVAREN WE DIE HELE DAG WEER OPNIEUW! GA JE TOUWEN OF EEN ANDERE GELEGENHEID NEEM BARLISE PHOTOGRAPHY NOGMAALS HARTELIJK DANK VOOR ALLES.


Gepubliceerd op:  27-01-2014
Bruidspaar: Vincent en Mayke
trouwden op 30-08-2013 in Delft
Beoordeling:   
Fotograaf: Moderne Bruidsfotograaf

Onze trouwdag kon niet beter, mede dankzij de hulp van onze fotograaf, Tamara. Zij maakte onze dag zorgeloos en vooral ook ontspannen en gezellig. We hebben een prachtig aandenken, de foto's. Nogmaals enorm bedankt! Een aanrader voor degene die hun mooie dag willen vastleggen!


Gepubliceerd op:  16-01-2014
Bruidspaar: Gilbert en Janneke van Tuijl
trouwden op 02-11-2012 in Kerkdriel
Beoordeling:   
Fotograaf: Snapshotsam

Fijne gesprekken vooraf! Een fotografe die geintereseerd is in het bruidspaar en in de wensen van het bruidspaar. Een creatieve fotografe met goede idee├źn en oog voor detail. Wij hebben het persoonlijke als heel waardevol ervaren. Alles is verlopen zoals afgesproken, we zijn heel blij met het resultaat!


Gepubliceerd op:  16-01-2014
Bruidspaar: maicel en tonny
trouwden op 12-11-2012 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Snapshotsam

Samantha is heel persoonlijo betrokken bij het bruidspaar, denkt mee en doet uiteindelijk wat het bruidspaar wil. Ik vond het een fijne fotgraaf, en een super album! Binnen 6 weken had ik hem binnen en dat met de feestdagen. En eensuper ervaring vond ik het afpassen, dat raad ik iedereen aan. die foto is super leuk in je album. Ook onze trouwkaart had ze super mooi in elkaar gezet precies hoe wij het wilde.


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden