Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  03-01-2014
Bruidspaar: Anko en Christa
trouwden op 29-12-2014 in Heerde
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Ariane Kok

Afgelopen 15 oktober zijn wij getrouwd. We wilden graag een fotograaf die onze dag vast zou leggen. Maar wilden dit op een ongedwongen manier laten vastleggen. Ariane had ons vooraf gevraagd of wij zelf de locaties wilden uitzoeken en ook wilden nadenken over een binnenlocatie (die we gelukkig niet nodig hebben gehad). We zijn samen naar de locaties gegaan en op aangekomen op de locaties zag ze zelf, waarin zij creatief met de plek en met ons kon omgaan. De creativiteit in de foto's zit 'm in de details, het licht en de omgeving, maar niet in het maken van de juiste poses. Op elke foto zie je de ongedwongenheid en dat was juist de manier waarop wij onze dag wilden beleven. Wij zijn nog steeds erg blij met de keuze die wij hebben gemaakt en kijken nog regelmatig met veel plezier terug naar de foto's van onze dag. Ondanks dat het oktober was, heeft Ariane deze dag op de foto's kunnen laten stralen.


Gepubliceerd op:  29-12-2013
Bruidspaar: Edgar en Wieteke Vermaas
trouwden op 06-09-2013 in Rijswijk
Beoordeling:   
Fotograaf: remco van vondelen fotografie

Wij hadden direct een goed gevoel bij Remco en dit kwam helemaal uit. Dankzij hem hebben wij een prachtige en unieke herinnering aan onze trouwdag. Goede service en bereikbaarheid door Remco. Originele idee├źn en hij was op een heel positieve en betrokken manier aanwezig op onze bruiloft. Absolute aanrader dus.


Gepubliceerd op:  29-12-2013
Bruidspaar: Freeke en Danny
trouwden op 28-03-2008 in Delft
Beoordeling:   
Fotograaf: Sarah D. Photography

Hallo allemaal, Zoals jullie zien is het voor ons alweer een tijd geleden dat wij getrouwd zijn. Toch mochten wij toen ook al rekenen op de deskundigheid van Sarah. Ze gaf ons alledrie tijdens de fotoshoot en de ceremonie een heel vertrouwt gevoel en wij kijken nog steeds met trots terug op de foto's die wij toen hebben gekregen. Niets is mooier dan een echte Sarah D. aan de muur. Nogmaals heel erg bedankt Sarah!


Gepubliceerd op:  19-12-2013
Bruidspaar: Marco en Melanie de Vos
trouwden op 26-08-2011 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Jan van Reij Fotografie

Onze trouwdag was niet geheel soepeltjes verlopen helaas, maar met de inzet van Jan en Lenneke (2 fotografen voor de prijs van 1) is daar in ons super mooie trouw album helemaal niets van te zien. De foto's zijn geweldig.. en zeker met 2 fotografen met een verschillende kijk op het nemen van foto's krijg je een mooi eind resultaat. Jan en Lenneke zijn geweldig om mee samen te werken en niets is te gek. kortom een aanrader ! Wij zijn nu 2 jaar getrouwd en verwachten in januari ons eerste kindje en uiteraard gaat Jan ook de eerste fotoshoot van ons kindje doen :) Groetjes Marco en Melanie de Vos


Gepubliceerd op:  18-12-2013
Bruidspaar: Sylvana & Peter
trouwden op 12-07-2013 in Rotterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Bruidsfotograaf natalja

Een goede bruidsfotograaf vonden wij 1 van de belangrijkste dingen en daarmee waren wij dus ook best veeleisend. De shoot moest kunnen weergeven hoe wij zijn. Geen saaie standaard foto's, maar origineel en spontaan. Na een eerste kennismakingsgesprek was het duidelijk dat ze onze wensen begreep en hadden wij er dan ook alle vertrouwen in. Het resultaat was dan ook geweldig, de reacties van vrienden en familie ook! De foto's overtroffen onze verwachtingen. Natalja heeft oog voor detail en we zijn dan ook heel blij dat zij op onze bruiloft foto's heeft gemaakt. Ik kan haar absoluut aan iedereen aanraden.


Gepubliceerd op:  18-12-2013
Bruidspaar: Kees& Odette
trouwden op 19-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Sarah D. Photography

Hallo allemaal, Zoals aan de datum is te zien zijn wij reeds getrouwd en Sarah was onze bruidsfotografe en dit is prima bevallen! Wil je een leuke, mooie, gekke, out of the box fotoshoot, dus geen 13 in een dozijn! dan zit je bij Sarah zeker goed ;-) Herinneringen van deze dagkunnen tenslotte maar een keer geschoten worden! We wensen jullie allemaal een supermooie dag! Groeten, Kees& Odette


Gepubliceerd op:  18-12-2013
Bruidspaar: Kenny en Jolie
trouwden op 22-06-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Bruidsfotograaf natalja

Natalja rocks! We kunnen haar aan iedereen aanbevelen! Ze is creatief, kritisch, enorm gedreven en continu op zoek naar de beste foto, of het mooiste moment. Ze loopt met 2 camera's op zak om snel te kunnen schakelen, en vouwt zich in allerlei hoeken. Niets is haar te gek. Ze maakt foto's die echt anders dan standaard zijn, daar houden we van! Daarbij is het gewoon een ontzettend leuk mens om erbij te hebben! Dus naast kwalitatief hoogwaardige foto's, ook ontzettend gezellig! Ook de nazorg van het album is perfect. Onze wensen zijn vertaald in een prachtboek. Natalja, ontzettend bedankt voor het maken van een fantastische herinnering!


Gepubliceerd op:  18-12-2013
Bruidspaar: Anko en Christa
trouwden op 15-10-2013 in Heerde
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Ariane Kok

Afgelopen 15 oktober zijn wij getrouwd. We wilden graag een fotograaf die onze dag vast zou leggen. Maar wilden dit op een ongedwongen manier laten vastleggen. Ariane had ons vooraf gevraagd of wij zelf de locaties wilden uitzoeken en ook wilden nadenken over een binnenlocatie (die we gelukkig niet nodig hebben gehad). We zijn samen naar de locaties gegaan en op aangekomen op de locaties zag ze zelf, waarin zij creatief met de plek en met ons kon omgaan. De creativiteit in de foto's zit 'm in de details, het licht en de omgeving, maar niet in het maken van de juiste poses. Op elke foto zie je de ongedwongenheid en dat was juist de manier waarop wij onze dag wilden beleven. Wij zijn nog steeds erg blij met de keuze die wij hebben gemaakt en kijken nog regelmatig met veel plezier terug naar de foto's van onze dag. Ondanks dat het oktober was, heeft Ariane deze dag op de foto's kunnen laten stralen.


Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: Anna en Fabian
trouwden op 20-09-2013 in Den Haag
Beoordeling:   
Fotograaf: Studio Pastel

We vinden de foto's prachtig en zijn er echt superblij mee!!! Het is echt nagenieten en de sfeer terughalen. De dag is voor ons voorbij geschoten en dan is het heel fijn jouw foto's te kunnen bekijken!Je voelde heel goed aan wat wij wilden en we zijn helemaal gelukkig met het resultaat. Super bedankt voor je enthousiasme en het mooie fotoboek!Anna en Fabian


Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: MARK&LYDIA
trouwden op 13-03-2014 in Waddinxveen
Beoordeling:   
Fotograaf: Sarah D. Photography

Halloo, wij moeten nog gaan trouwen.. maar hebben al wel 2 shoots gedaan bij Sarah! en wauw wat is ze goed in haar vak. Ze stelt je op je gemak, geeft handige tips en het eind resultaat is prachtig. Ik herkende mezelf echt terug op de foto's. We hebben een gratis loveshoot gehad voor de bruiloft.. super handig! zo konde we elkaar wat beter leren kennen.. Sarah is super spontaan en dat is zeker terug te zien in de foto's! Gelukkig kan ze ook ''streng'' zijn en duidelijk. dat is erg prettig als je nog niet veel ervaring hebt met foto's maken. Sarah alvast mega bedankt voor de prachtige foto's, we kijken uit naar de grote dag! MARK&LYDIA


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden