Geef hieronder uw review op

Naam
Email
Trouw datum
Trouw plaats
Fotograaf
Waardering
Review
Verstuur

Reacties van bruidsparen

Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: Daniëlle en Martijn
trouwden op 17-05-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: BruidBeeld Film en Fotografie

Echt objectief kunnen we niet zijn na dit resultaat en na zo'n samenwerking!! Maar wat zijn wij gelukkig met de beelden.De gesprekken vooraf waren heel gezellig en daarin is echt de basis gelegd voor fantastische foto's (en ook film) Een aanrader!


Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: Ralph & Daphne
trouwden op 26-11-2013 in Breukelen
Beoordeling:   
Fotograaf: KayPhoto4u Personal Art Wedding Photography

Al vanaf onze eerste ontmoeting voor onze bruiloft hadden wij een heel goed gevoel bij en met deze twee fantastische en uiterst professionele mensen. Tijdens onze dag waren zij op afstand aanwezig, maar toch ook heel erg dichtbij wat zich vertaalde in een hele mooie bruidsreportage. De foto's waren stuk voor stuk heel erg mooi & meerdere ervan ook nog eens op een professionele manier bewerkt. Wat wij ervan hadden verwacht kwam uit, en meer dan dat zelfs. Bruidsfotograaf nodig ?! Dit stel is een echte aanrader !


Gepubliceerd op:  17-12-2013
Bruidspaar: Robert en Marianne
trouwden op 21-09-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Guy de Nooij Fotografie

Guy begreep prima wat wij wilden: geen geposeer maar de sfeer van de dag vastleggen. Daarin is hij prima geslaagd. We zijn vooral blij met de foto's die tijdens de wandelingen van boot naar kerk en terug zijn gemaakt: spontane foto's in een heel mooie omgeving!


Gepubliceerd op:  04-12-2013
Bruidspaar: Martijn & Saskia
trouwden op 01-06-2013 in Werkhoven
Beoordeling:   
Fotograaf: Arma Fotografie

Genieten! Wij zochten iemand die pure, heldere en tijdloze foto's maakt die ons neerzet zoals we zijn; gewoontjes, ontspannen en jong! Geen statische foto's, maar foto's met een emotie. Arma is een vlotte spontane fotografe die zeer ervaren en ontspannen overkomt. Zonder dat je het door hebt schiet ze prachtige foto's! Ze is erg flexibel en denkt graag met je mee. En wat erg leuk is om te zien; ze geniet van d'r werk! En wij genieten nog vaak na van haar werk!


Gepubliceerd op:  29-11-2013
Bruidspaar: Mark en Lonneke
trouwden op 31-08-2013 in Eindhoven
Beoordeling:   
Fotograaf: Soulmates Images

De missie van Soulmates is om pure emoties te vangen in momentopnames. De foto's van onze bruiloftsdag zijn het bewijs. Isabel heeft een eigen en herkenbare stijl van fotografie die ons erg aanspreekt. Je haalt haar foto's er meteen uit, qua belichting, compositie en vooral de sfeer. Wij zijn heel blij met onze reportage en ontdekken telkens nieuwe dingen als we de foto's weer bekijken.


Gepubliceerd op:  29-11-2013
Bruidspaar: Bénine & Thierry
trouwden op 07-09-2013 in Broek in Waterland
Beoordeling:   
Fotograaf: Cinematic Wedding

Op 7 september zijn wij getrouwd. Het was een prachtige dag, waar wij met veel plezier aan terug denken en gelukkig ook op terug kunnen kijken! Tim en Jef van Cinematic Wedding hebben onze bruiloft vastgelegd en we zijn heel erg blij met het resultaat! Voordat de grote dag eindelijk zo ver was hebben we elkaar eerst ontmoet. Er was meteen een prettige klik, maar Tim en Jef zijn dan ook erg gemakkelijk in de omgang. Deze eerste ontmoeting was voor onze een fijne manier om onze wensen en ideeën door te bespreken. Nou moet ik eerlijk bekennen dat wij wel wat ideetjes hadden, maar dat we de mannen van Cinematic Wedding ook juist hadden gekozen voor hun fantastische ideeën. Wij vinden het namelijk heel erg leuk dat Tim en Jef er echt een romantische film van maken en daardoor ook beelden filmen die niet elke cameraman zou filmen. We zijn dan ook heel erg blij met onze prachtige trouwfilm. Cinematic Wedding heeft voor ons echt het gevoel en de essentie van de dag weten te vangen in een kort filmpje van nog geen 7.00 minuten. Elke keer als we de film terug kijken met familie of vrienden zijn we weer ontroerd. Wij raden iedereen aan om hun bruiloft vast te laten leggen door Tim en Jef! Bénine & Thierry


Gepubliceerd op:  18-11-2013
Bruidspaar: Maarten en Jacqueline
trouwden op 05-04-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: Wilmers Fotografie

Tja, een huwelijksfotograaf, hoe kies je die? Toen wij die vraag een aantal maanden voor ons huwelijk stelden, waren we zelf te gast op een huwelijksfeest. Wim en Kristin maakten de foto's. We raakten aan de praat en zij lieten ons foto's zien die zij die dag hadden gemaakt. Die foto's zagen er prachtig uit! Via hun website kregen we een indruk van andere bruidsreportages. We waren meteen verkocht. Mede door de pré-wedding shoot was duidelijk hoe, waar en in welke stijl de foto's van onze dag gemaakt zouden worden. Achteraf kunnen we zeggen dat we de goede keuze hebben gemaakt. Wim en Kristin hebben onze huwelijksdag prachtig vastgelegd. Doordat ze samen foto's maakten, konden ze bij elke belangrijke gebeurtenis van onze huwelijksdag aanwezig zijn en situaties vanuit verschillende standpunten fotograferen. Dit heeft geleid tot spontane, soms onverwachte, maar vooral prachtige sprekende foto's. Wim en Kristin hebben beide een prettige en vriendelijke persoonlijkheid, waardoor ze niet alleen onze fotografen waren, maar ook één van onze daggasten zijn geworden. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn: prachtige foto's waar we ons leven lang van kunnen genieten. Wim en Kristin, ontzettend bedankt voor jullie aanwezigheid en fantastische werk!


Gepubliceerd op:  18-11-2013
Bruidspaar: Coen en Bettina
trouwden op 28-09-2013 in Bemmel
Beoordeling:   
Fotograaf: Wilmers Fotografie

Lieve Wim en Kristin , Dankzij jullie kunnen wij met trots terug kijken op onze trouwdag. Wat zijn de foto's prachtig geworden en wat was het een gezellige dag! Ons respect gaat uit naar Kristin die deze dag getroffen was door de griep. Daar hebben wij niets van gemerkt en de foto's hebben er niet onder geleden. Bedankt voor jullie inzet en jullie glimlach op onze dag!! Groetjes Coen en Bettina


Gepubliceerd op:  29-10-2013
Bruidspaar: Kim en Pascal
trouwden op 28-09-2013 in Doorwerth
Beoordeling:   
Fotograaf: Wilmers Fotografie

Hoi Wim en Kristin,We willen jullie via deze weg nog ontzettend bedanken voor jullie bijdrage aan de mooiste dag van ons leven tot nu toe. Jullie zijn lekker spontaan enwe hebben echt genoten van jullie aanwezigheid op onze trouwdag.Wat wij persoonlijk heel leuk vonden was dat we van hetzelfde moment van 2 kanten foto's hebben en dit is toch wel bijzonder. We hebben ontzettend mooie foto's ontvangen en we zullen jullie absoluut aanraden bij anderen.


Gepubliceerd op:  22-10-2013
Bruidspaar: Jeffrey & Miranda
trouwden op 07-09-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   
Fotograaf: YAJA Fotografie

Toen wij op zoek gingen naar een fotograaf, vonden wij het belangrijk dat het iemand zou zijn waarmee het goed zou klikken. De fotograafzou tenslotte ookeen groot deel, op de mooiste dag van ons leven, bij ons zijn.Het klikte meteen met Yardena. Ze is heel spontaan, oprecht geinteresseerden zit vol met leuke ideeën. We hadden een hele leuke en gezellig eerstegesprek waarbij alles draaide om hoe wij onze dag voor ogenhadden. Het was alsof we Yardena al jaren kenden, al zagen we haar voor de eerste keer. Van te voren hebben we een loveshoot gedaan en daar kwamen ook leuke foto's uit. Nog niet te spreken over de bruidsfoto's, want die zijn echt fantastisch! Yardena is echt een aanrader! Wij kunnen niet wachten tot we weer een keer bij haar aan kunnen kloppen voor een leuke fotoshoot. Jeffrey & Miranda


[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >>

Review is verzonden!

Dank jullie wel voor deze review.
Na controle zal deze zo snel mogelijk online gezet worden