De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

Bruidsfotograaf natalja

Award winnende bruidsfotograaf
Natalja van Ommeren
Barbizonlaan 87
2908 ME Capelle aan den IJssel
Waardering: (2)
Stijl: Modern, Journalistiek
Deel:


Neem contact op met Bruidsfotograaf natalja

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 1245,-

€ 100,-

€ 150,-

Omschrijving

Fotografie met een verhaal, jullie verhaal! 90% van de foto's die ik maak zijn journalistiek genomen. Tijdens echte momenten. Niet geposeerd, niet in de camera kijkend. Maar in het moment, in die emotie en sfeer.


Reacties van bruidsparen

Sylvana & Peter
trouwden op 12-07-2013 in Rotterdam
Beoordeling:   

Een goede bruidsfotograaf vonden wij 1 van de belangrijkste dingen en daarmee waren wij dus ook best veeleisend. De shoot moest kunnen weergeven hoe wij zijn. Geen saaie standaard foto's, maar origineel en spontaan. Na een eerste kennismakingsgesprek was het duidelijk dat ze onze wensen begreep en hadden wij er dan ook alle vertrouwen in. Het resultaat was dan ook geweldig, de reacties van vrienden en familie ook! De foto's overtroffen onze verwachtingen. Natalja heeft oog voor detail en we zijn dan ook heel blij dat zij op onze bruiloft foto's heeft gemaakt. Ik kan haar absoluut aan iedereen aanraden.


Kenny en Jolie
trouwden op 22-06-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   

Natalja rocks! We kunnen haar aan iedereen aanbevelen! Ze is creatief, kritisch, enorm gedreven en continu op zoek naar de beste foto, of het mooiste moment. Ze loopt met 2 camera's op zak om snel te kunnen schakelen, en vouwt zich in allerlei hoeken. Niets is haar te gek. Ze maakt foto's die echt anders dan standaard zijn, daar houden we van! Daarbij is het gewoon een ontzettend leuk mens om erbij te hebben! Dus naast kwalitatief hoogwaardige foto's, ook ontzettend gezellig! Ook de nazorg van het album is perfect. Onze wensen zijn vertaald in een prachtboek. Natalja, ontzettend bedankt voor het maken van een fantastische herinnering!