De offerte aanvragen zijn verstuurd!

Wij hebben jullie een email gestuurd met daarin een kopie van de aanvraag zoals deze naar de fotografen zijn gedaan.
De fotografen zullen zo spoedig mogelijk contact met jullie opnemen.

Hartelijk dank voor jullie aanvraag via onzetrouwfotograaf.nl

Trouwfotograaf nodig ?

in 3 stappen de trouwfotograaf die bij je past!
Trouwdatum*
Woonplaats
* door het invullen van jullie trouwdatum kunnen wij direct trouwfotografen er uit filteren waarvan wij weten dat ze niet meer beschikbaar zijn
Sinds 2014 hielpen wij  bruidsparen bij het vinden van een geschikte fotograaf

Barlise Fotografie

I will not hesitate to shoot you! :)
Hichem Braiek
Vuurboetsduin 18
2134 XR HOOFDDORP
Waardering: (4)
Stijl: Modern, Klassiek, Journalistiek
Deel:


Neem contact op met Barlise Fotografie

voor beschikbaarheid, meer informatie of een kennismakingsgesprek
Offerte AanvragenPrijs 6 uur

Prijs extra uren

Prijs Trouwalbum€ 1195,-

€ 100,-

€ 389,-

Omschrijving

Barlise Photography staat voor echte, eerlijke en frisse bruidsfotografie! Mijn naam is Hichem Braiek en mijn passie en specialisme ligt helemaal bij de bruidsfotografie. Alles wat zo een dag met zich mee brengt vraagt erom om vast gelegd te worden. De spanning tijdens de voorbereidingen, de eerste ontmoeting; het ongeloof en verbazing bij het zien van elkaar, elkaar trouw beloven en de ontlading tijdens het feest. Al die emoties die op die ene dag samenkomen.. Ik vind het helemaal fantastisch om hier een fotoverslag van te maken waar jullie hopelijk nog een leven lang van mogen na genieten. En oja.. Ik ben zelf niet zo heel erg van ellenlange bruidsreportages tijdens jullie dag.. Gewoon zoals jullie zijn is goed genoeg!! :) Willen jullie echt geen moment missen van jullie dag, overweeg dan een 2e fotograaf extra! Zo ben je zeker van een fantastisch verslag van jullie dag waar jullie hopelijk tot in eeuwigheid samen van kunnen genieten.. Een kennismakings gesprek en een heerlijk bakkie vers gezette koffie zijn bij mij altijd gratis, dus mail of bel direct!!


Reacties van bruidsparen

ROBBERT & SHARON ZECHIEL
trouwden op 02-08-2014 in Amsterdam
Beoordeling:   

EEN PAAR WOORDEN , GWEOON FANTASTISCH HOE HIJ FOTO'S MAAKT ZONDER DAT JE DOOR HEBT DAT HIJ OM JE HEEN IS. FOTOALBUM ALS WE HET INKIJKEN ERVAREN WE DIE HELE DAG WEER OPNIEUW! GA JE TOUWEN OF EEN ANDERE GELEGENHEID NEEM BARLISE PHOTOGRAPHY NOGMAALS HARTELIJK DANK VOOR ALLES.


Josje en Maarten Wassenaar
trouwden op 23-08-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   

Hichem is een professionele, vrolijke, rustige en spontane fotograaf. Hij doet er alles aan om je op je gemak te laten voelen voor de camera, "doe maar net alsof ik er niet ben!", was een van de eerste dingen die hij tegen mij zei. En dat was ook zo, de rest van de dag leek het net of we geen fotograaf hadden ingehuurd. Het resultaat is echt geweldig! Ook de communicatie voor en na de bruiloft is helemaal goed, voor de bruiloft krijg je een relaxed gesprek van hoe de dag eruit gaat zien en achteraf houdt hij je op de hoogte van wat hij doet en wat de mogelijkheden zijn met jou foto's. Kortom Barlise Photography is een echte aanrader!!


Bart en Annelies van Waveren
trouwden op 28-06-2013 in Amsterdam
Beoordeling:   

Hichem heeft onze dag fantastisch vastgelegd. Hij heeft alles uit de kast gehaald om de mooiste foto's te maken. De foto's zijn echt prachtig! Fotoboek is van zeer goede kwaliteit, straalt echt luxe uit.Hichem is zeer prettig in de omgang en isprofessioneel in zijn werk.Kortom: Deze fotograaf is echt een aanrader!!!!


Ouders van het paar
trouwden op 14-09-2013 in Alphen
Beoordeling:   

Jullie waren heel de dag aanwezig, maar toch ook niet aanwezig. Daarmee maakten jullie de dag af. Wat we tot nu toe gezien hebben was mooi en met veel details die een ander niet opvalt. Wij zullen jullie bij iedereen aanbevelen!